Cor van Doorn

Cor van Doorn

Penningmeester

Cor van Doorn, een trotse Nederlander met een grenzeloze visie, heeft een levensverhaal dat de continenten overspant. Zijn avontuur begon als een jonge dromer met een verlangen naar meer dan alleen de Nederlandse horizon.

Tijdens zijn reizen ontmoette Cor de betoverende Dee, een Filipijnse vrouw die zijn hart veroverde. Samen besloten ze niet alleen een gezin te stichten, maar ook een solide carrière op te bouwen in de transportsector, gericht op de Filipijnen. Hun inzet voor de transportsector werd niet alleen een bron van stabiliteit voor henzelf, maar het opende ook de deuren naar een leven gewijd aan het overbruggen van culturele kloven en het verlenen van humanitaire hulp.

Het gezin van Cor en Dee groeide niet alleen in aantal, maar ook in de diepte van hun betrokkenheid bij de Filipijnse samenleving. Cor voelde een diepgewortelde roeping om iets terug te geven, vooral aan de minder bedeelden. Zijn aandacht richtte zich specifiek op het ondersteunen van mensen met een handicap, een gemeenschap die vaak over het hoofd wordt gezien.